La construcció del pavelló cobert municipal en el sector B4 de Redován ha sigut aprovat aquest matí en el Ple Extraordinari de la Diputació d’Alacant, tal com ha informat Adrián Ballester, diputat provincial i primer tinent d’alcalde de Redován, al costat de Ramón López, regidor d’Esports del municipi.

El pressupost de licitació de l’obra, inclòs en la memòria tècnica valorada presentada a Diputació, i dels quals la institució provincial aportarà 950.000 euros, té un cost total estimat d’1.210.000 euros per a cobrir totes les despeses del projecte, que inclourà la construcció de l’edifici poliesportiu, la urbanització de la parcel·la, la millora d’accessos i la reconversió i reintegració de les instal·lacions anteriors. D’aquesta manera, el nou pavelló tindrà una superfície de 2.408 metres quadrats i 9,50 metres d’altura, amb un espai útil per a la pràctica esportiva de 1.215 metres quadrats dotat de doble graderia.

La proposta arquitectònica va ser la resultada guanyadora del concurs d’idees arquitectòniques realitzat per l’Ajuntament per a la seua edificació, en el qual s’ha buscat dotar d’accessibilitat i funcionalitat a l’espai. L’edifici es completarà amb recepció, magatzem i consergeria, una pista multiusos coberta, infermeria, quatre condícies i vestuaris per a equip local, visitant i àrbitre, a més d’una cafeteria i una pista d’atletisme, amb un afegit de 180 metres quadrats per a espai multiusos.

La construcció d’aquestes instal·lacions “vindran a completar l’oferta esportiva municipal amb unes infraestructures esportives renovades i accessibles a tots els veïns i veïnes, també per a aquells que disposen de mobilitat reduïda”, ha manifestat el regidor d’Esports.

Per part seua, Adrián Ballester ha manifestat la seua satisfacció davant aquesta fita aconseguida per al municipi, ja que “es tractava d’una actuació molt demandada pels ciutadans de Redován”, i que “ha sigut aconseguida gràcies a l’ajuda i col·laboració de la Diputació amb els municipis que la componen”, ha afegit.

El projecte estarà disponible pròximament per a la seua visualització per als veïns i veïnes de Redován a l’Ajuntament.