Pasta Flora

 

Ingredients:

  • ¾ Kg. De farina.
  • 6 Rovells d’ou.
  • ¼ Kg. De mantega.
  • ½ got de Jerez.
  • ½ cullereta de bicarbonat.
  • ¼ kg. de sucre.
  • Cabell d’Angel.

 

Preparació:

  • En un bol es blandea la mantega, se li afegeixen els rovells d’ou, el sucre, el xerès, la farina i el bicarbonat i es pasta tot molt bé. Seguidament s’unta la llanda amb oli.
  • A la taula de pastar s’estén la massa amb el corró, fins que arribi l’espessor aproximada d’un dit. Llavors es posen separades convenientment unes de les altres, unes culleradetes de cabell d’àngel i es tapen amb una altra capa de massa, una mica més fina que la de base. Es retallen els piles resultants amb el motlle, preferiblement el de forma de flor, i es col·loquen en les llandas, pintant-los amb ou.
  • S’enfornen a 180º.