Pasta Flora
Ingredients:
- ¾ Kg. De farina.
- 6 Rovells d’ou.
- ¼ Kg. De mantega.
- ½ got de Jerez.
- ½ cullereta de bicarbonat.
- ¼ kg. de sucre.
- Cabell d’Angel.
Preparació:
- En un bol es blandea la mantega, se li afegeixen els rovells d’ou, el sucre, el xerès, la farina i el bicarbonat i es pasta tot molt bé. Seguidament s’unta la llanda amb oli.
- A la taula de pastar s’estén la massa amb el corró, fins que arribi l’espessor aproximada d’un dit. Llavors es posen separades convenientment unes de les altres, unes culleradetes de cabell d’àngel i es tapen amb una altra capa de massa, una mica més fina que la de base. Es retallen els piles resultants amb el motlle, preferiblement el de forma de flor, i es col·loquen en les llandas, pintant-los amb ou.
- S’enfornen a 180º.