Almojábanas

Ingredients:

  • ¼ Kg. De farina
  • 3 tasses petites d’aigua.
  • 1 tassa d’oli d’oliva.
  • 5 ous.
  • Mel.

Preparació:

  • En una paella es posa l’oli i l’aigua, quan arrenqui el bull s’aboca la farina d’un cop i es remou amb una cullera de fusta fins que la massa no s’enganxi.
  • Es deixa refredar la massa. Seguidament i treballant bé la massa, s’incorporen els ous d’un en un.
  • S’unta la llanda amb oli, i amb una cullera sopera es van posant munts de massa, i amb els dits tacats d’oli se li dóna forma, fent un cercle des del centre.
  • Cal col·locar-les separades, ja que creixen al forn, on s’enfornen a 200º C.
  • Quan estiguin fredes, se’ls banya amb mel i almívar lleuger.
  • Cuando estén frias, se les baña con miel y almíbar ligero.