Redován 12/6/2017. La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Redován ha unit a l’hosteleria i les festes redovanes per organitzar una jornada que el dissabte 17 sortirà l’activitat a la calle, en concret a la Plaça de la Pau, que serà l’epicentre d’un ‘Tapeo i Tardeo turístic ‘que també recorrerà amb una charanga diferents llocs del municipi. Es va presentar l’activitat el passat passat el president de l’Associació d’Hostaleria, Miguel Ángel Antolinoz i Teresa Trigueros de la Junta Festera, al costat de la consellera de Turisme, Clara Ezcurra. La edil va indicar que la jornada es va organitzar amb l’intenció de participar els redovanenses “però també els veïns i veïns d’altres municipis de la Vega Baja, que vengan i coneixen la rica gastronomia redovanense i altres espais de la nostra localitat”.

Està previst que la jornada s’iniciï sobre les dotze del migdia a la Plaça de la Pau. Allí, els once locals participants (Harvest, Xatbar, La Pepa, Huellas, Jijonenca, La Bohèmia, Delfox, Mari Jose, Asador La Finca, Els Pinicos i La Tapería) muntaran les barres amb la comida, mentre que hi haurà una altra barra exclusivament per La beguda que quedarà instalada fins a la darrera hora de la tarda. Ezcurra ha indicat que “s’han fixat uns preus populars, 1,5 euros la tapa i 1 euro la beguda, que es podran pagar en una jaima que s’instal·larà només per a la venda d’entrades”.

A més de les barres, la plaça de la pau comptarà amb jocs infantils com matalassos i un toro mecànic i així passarà el migdia, amenizado a més amb la música d’un DJ. “Sobre les cinc de la tarda es preveu que la charanga arribi a la Plaça de la Pau i anime a la gent que està aquí per acompanyar-la pel recorregut que s’ha dissenyat”; Ha comentat l’alcalde, que apunta que es tracta de camins “per les que no passen els paratges de les festes i que ha triat la Junta Festera perquè també tinguin una activitat relacionada amb les festes”. El grup que amenizará aquest desfilament serà la Charanga Els Feos. De tornada a la plaça de la Pau, el tardà continuarà, es calculen els organitzadors, fins a les nou i mitja o deu de la nit.