Redován 6/13/2017. Redován és fins al proper dissabte la base d’operacions d’un grup de 25 estudiants del programa Erasmus + d’intercanvi. Procedeixen de Polònia, Lituània, Hungria i Espanya, i han triat la localitat per allotjar-se i passar uns dies de convivència que des de l’Ajuntament fan extensiva a tots els veïns i veïnes de la municipalitat, especialment als més joves. El grup, compost per 25 nois i noies, ha visitat aquest migdia el Consistori redovanense, on han estat rebuts per l’alcalde, Emilio Fernández, que ha estat acompanyat de diversos consellers de l’equip de govern.

El primer edil ha donat la benvinguda i ha volgut que la seva estada a Redován els serveixi per conèixer el municipi “i poder guardar-lo sempre en la seva memòria com una gran experiència de joves, així com tornar a visitar-lo quan passi el temps”. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Redován ha estat l’encarregada de gestionar l’arribada d’aquest grup que es va allotjar a l’alberg i que tal com indica el responsable, “tenen totes les instal·lacions a la seva disposició, inclosa la piscina”.

L’agenda del grup és apretada perquè tenen previst visitar diverses ciutats properes, però sempre tornaran a dormir a Redován, on també es preveu que visiten els comerços i establiments. Emilio Fernández ha apel·lat a “l’hospitalitat de nostre poble, que farà sentir a qui participen en aquesta experiència com si estiguessin a casa”. Els Erasmus han instaurat a conèixer a Redován i gaudir de tots els seus atractius.