La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Redován ha rebut la subvenció sol·licitada a la Diputació Provincial d’Alacant per a sufragar els gastos de la Gala de Ball de la Joventut que va tindre lloc el passat mes de març. La quantia concedida és de 1.352,61 euros que hauran de justificar-se davant de la institució provincial per part del Consistori. Esta resolució ha sigut rebuda en la Regidoria de Joventut fa uns dies i la titular de l’àrea, Clara Ezcurra, s’ha mostrat “satisfecha, perquè demostra que hem fet bé el nostre treball i de nou rebem fons per a sufragar les activitats que celebrem en la nostra localitat, en este cas destinada per als jóvenes”.

L’edil ha recordat que la gala es va celebrar al març en dos jornades en què els alumnes de l’Associació Cultural de Ball de Redován van realitzar diverses actuacions on van demostrar allò que s’ha aprés durant el curs.

“Los principals objectius eren que els que van participar mostraren allò que s’ha aprés durant els últims mesos en distints estils de ball, així com proporcionar alternatives d’oci per als jóvens que milloren el seu benestar, formació i socialización”.