Redován tornarà a ser base del curs de ‘Formación bàsica en higiene alimentària, manipulació d’aliments i gestió d’alérgenos’ dirigit a persones desocupades i organitzat pel CdT d’Interior. Serà el 28 de novembre amb una duració de 5 hores, de nou del matí a dos de la vesprada.

Els objectius d’esta acció formativa gratuïta i cofinançada pel Fons Social Europeu és “que els participants obtinguen els coneixements necessaris per a realitzar la manipulació d’aliments i gestió d’al·lèrgens sense que supose un risc per a la salut dels consumidores”, ha assegurat la regidor d’Ocupació de l’Ajuntament de Redován, Maite Martínez, el qual ha afegit que amb este curs es garantix que les persones que ho reben “tienen la formació adequada al seu lloc de treball en esta matèria d’acord amb la normativa vigente”.

Respecte al contingut, es parlarà sobre la importància de la higiene alimentària: higiene del manipulador d’aliments, instal·lacions i equip, recepció de matèries primeres i emmagatzemament, preparació, cuinat i servici de menjars i gestió d’al·lèrgens en hostaleria. La fitxa d’inscripció pot descarregar-se ACÍ.