Per segona vegada en dos mesos, la Policia Local ha detingut un jove que respon a les inicials de M.E.M i de 19 anys d’edat, quan suposadament pretenia accedir a una vivenda de la localitat per a robar en el seu interior. La captura ha tingut lloc este matí sobre les nou, quan a la crida d’un veí, la Policia Local ha acudit al carrer Sant Vicent Ferrer número 15, on el denunciant alertava de que hi havia un home ficant-se en l’interior d’una vivenda per la finestra.

Un agent s’ha personat en el lloc i ha comprovat com l’individu, que després ha resultat ser M.E.M., eixia corrent des de la vivenda cap a la Senda Masquefa, i ací s’ha iniciat una persecució de més de dos quilòmetres en què ha participat tant el policia que ha acudit a la crida com el regidor d Seguretat Ciutadana, Ramón López, que ha relatat que el jove lladre “ha eixit a tot estrop pels bancals, botant-se les tanques fins que ha arribat a una zona de canyes i s’ha amagat en una canonada, que ha sigut on se li ha trobat i se li ha detenido”.

López Escarabajal ha incidit en el fet de que M.E.M ha sigut detingut en dos ocasions este estiu, la primera en el mes de juliol quan també se li va haver de perseguir per les teulades de les vivendes del carrer on pretenia actuar. Com en aquella ocasió, la col·laboració ciutadana ha sigut la clau, per la qual cosa l’edil ha agraït tant a qui ha donat la veu d’alerta com a l’agent que ha participat en la persecució, la gran labor que han realitzat.