Redován 29/1/2017. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Redován ja ha donat a conéixer les bases de què serà el sèptim Certamen Coral de Música Sacra ‘Villa de Redován’ que tindrà lloc el dissabte 22 d’abril en la restaurada església Sant Miquel Arcàngel. La regidora de Cultura, Clara Ezcurra, ha animat a les corals interessades a presentar-se i ha desgranat els requisits que han de complir les formacions, “que han de ser agrupacions no professionals de veus mixtes amb un nombre mínim de 16 integrantes”.

Com en anys anteriors, al concurs arribaran tres agrupacions corals de totes les que es presenten “y que seran seleccionades per part del jurat, que es basarà en la documentació aportada en la inscripción”, ha precisat Ezcurra. Eixe jurat ho compondran tres especialistes amb veu i vot, el coordinador del certamen, Alberto Martínez, amb veu però sense vot i un representant de l’Ajuntament que actuarà com a secretari (sense veu ni vot) . En la inscripció les corals hauran d’aportar una còpia de les obres a interpretar, una història de l’agrupació i currículum del director, una fotografia del cor i una gravació recent del menys una peça completa.

Respecte al programa haurà de ser de caràcter sacre amb tres obres de lliure elecció, una d’elles de cant espiritual (Góspel) . Les actuacions han de preparar-se perquè tinguen una duració mínima de 15 minuts i màxima de 25. Clara Ezcurra ha explicat que, respecte als premis, s’establix un primer dotat amb 800 euros i trofeu, un segon premi de 400 euros i trofeu i un tercer de 250 euros i trofeu. Els cors tindran igualment una ajuda de 300 euros cada un per als gastos ocasionats pel desplaçament al certamen.

DESCÀRREGA LA DOCUMENTACIÓ PUNXANT EN ELS ENLLACES SEGÜENTS:

BASES

FITXA D’INSCRIPCIÓ

ANUNCI