Redován 4/4/2018. L’Ajuntament de Redován ha acollit este matí la presentació de la sèptima edició de la Trobada comarcal de Bicicletes Clàssiques ‘Villa de Redován’ que el Consistori redovanense organitza junt amb l’Associació de Vehicles Clàssics i Històrics La Carbonissa. L’alcalde de Redován, Emilio Fernández i la regidora de Cultura, Clara Ezcurra, junt amb el president de La Carbonissa, Miguel Terol, han sigut els encarregats de detallar com va a desenrotllar-se esta activitat que ja s’ha convertit en tot un clàssic i que tindrà lloc el 22 d’abril amb eixida en la Plaça Miguel Hernández a les nou del matí.

Emilio Fernández ha explicat l’itinerari “que partirà des de la Plaça Miguel Hernández i es dirigirà a les pedanies oriolanes de La Campaneta i Molins per camins tradicionals de l’horta per a tornar a Redován”. Els participants visitaran el Soto del Segura de Molins “donde se celebrarà l’esmorzar, i també comptarem amb degustació de menjars típicas”, ha precisat el regidor. La Trobada comarcal de Bicicletes Clàssiques ‘Villa de Redován’ comptarà amb la participació de les associacions Les Llebreres de Yecla, l’Agrupació Hortolana del Davall Segura d’Almoradí i Els Cuadrillicos de Santomera, “por el que pensem que serà un verdader èxit i a més tindrem la possibilitat d’ensenyar, als que vinguen de fora, el nostre poble i els seus alrededores”, ha conclòs.

Per la seua banda, el president de La Carbonissa, Miguel Terol, ha recordat que per a participar “es necessari fer-ho amb roba i elements d’época”, per la qual cosa ha animat als que vullguen realitzar el recorregut a què preparen les seues bicis antigues “para disfrutar d’un matí que serà molt agradable passejant pels camins tradicionals de la nostra huerta”. El vestit recomanat per a vestir en este acte és la roba típica hortolana, pantaló o falda de pinces, calçó, camisa o jupetí, entre altres enamores que podem tindre guardades en els nostres armaris. Tant Emilio Fernández com Miguel Terol han assegurat que esta trobada té cada any més adeptes i han encoratjat als que encara no han participat que puguen fer-ho en esta ocasió.