Redovà (11/10/2018). L’Ajuntament de Redovà ha aprovat aquest matí la convocatòria d’Ajudes Bono Escolar Escola Infantil 0 a 2 anys. Aquestes ajudes seran d’una quantia màxima de 300,00 euros a 10 menors matriculats en primer cicle matriculats en Escoles Infantils del municipi de Redovà.

Les Bases i el model de sol·licitud es troben, a la disposició de tots els veïns i veïnes de Redovà, en els Serveis Socials, Ajuntament i en la seu electrònica/portal de transparència de l’Ajuntament en la pàgina www.redovan.es.

El termini per a presentar les sol·licituds serà des d’avui 15/10/2018 i fins al dia 31/10/2018 (tots dos inclusivament). Abans de registrar les sol·licituds en l’Ajuntament s’aconsella que les sol·licituds puguen ser revisades pel personal de serveis socials. I per a açò poden acudir de dilluns a divendres de 10.30 a 13.30 hores a les dependències de Serveis Socials que es troben en la planta baixa de la seu de la Mancomunitat La Vega.

DESCÀRREGA ACÍ LA DOCUMENTACIÓ:

Bases per a les ajudes destinades a finançar despeses en les escoles infantils (Bono Escolar Educació Infantil 0-2 anys) del municipi de Redovà.

Annex I (Model d’Instància). Punxa per a descarregar el PDF.