El regidor de Mercats, Ramón López, destaca el ressorgir d’aquest soc municipal després de les diferents intervencions de millora dels últims anys

La Plaça de Proveïments de Redovà s’ha posat bonica per a rebre la campanya nadalenca, una de les més destacades cada any per al comerç local. L’Ajuntament ha finalitzat la reforma del mercat, un edifici de titularitat municipal en el qual s’ha procedit en les últimes setmanes a l’adaptació de les condícies a persones amb mobilitat reduïda i l’@repintar interior, amb una inversió total de 6.795 euros.

El regidor de Mercats, Ramón López *Escarabajal, explica que “els 4.995 euros que s’han destinat a les obres en els serveis públics procedeixen d’una subvenció de la Diputació Provincial, mentre que el Consistori ha invertit 1.800 euros més en la reparació de la coberta i la pintura interior de la plaça”.

L’edil ha assegurat que era una obra “molt necessària” i ha anunciat que de cara al futur “continuarem realitzant les inversions que encara fan falta en aquest espai municipal”. López *Escarabajal ha destacat que els comerciants establits en la plaça, una desena de moment, “estan molt satisfets amb les tres intervencions realitzades durant el present mandat municipal, perquè també han notat que l’afluència de públic a les instal·lacions ha pujat”.

La Plaça de Proveïments *redovanense compta amb establiments de peixateria, carnisseria, xarcuteria, drogueria, *frutería, llenceria i moda, i el seu horari d’obertura és de dimarts a dissabte, des de les vuit del matí fins a les dues de la vesprada.