• Els 100.000 euros de l’ajuda de la Generalitat es destinaran a reparacions en la façana, la pintura interior i un nou sistema d’aire condicionat

La regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Redovà, Marisol Ibáñez, i el regidor d’Urbanisme, José Nàjar, han informat de la concessió a l’Ajuntament de Redovà d’una subvenció de la Conselleria de Sanitat per un valor de 100.000 euros. Aquest import es destinarà a la rehabilitació i reparació arquitectònica del consultori mèdic del municipi, situat en les plantes baixa i primera del Centre Sociocultural municipal. La subvenció es troba emmarcada dins del pla PIAC d’Intervenció Arquitectònica en Consultoris.

L’edil de Sanitat ha informat de les actuacions que es duran a terme pròximament en l’edifici, que inclou reparacions tant a l’interior com en l’exterior d’aquest. “Aquesta important subvenció ens permetrà realitzar la tan necessària rehabilitació de la façana”, ha explicat Ibáñez, “amb l’eliminació i substitució del sòcol de gresite de les parets, i amb la reparació dels dos pilars exteriors, que es troben molt oxidats i deteriorats”.

Les reparacions també inclouen la instal·lació d’un sòcol de gres en les zones de pas i sales d’espera del consultori, així com un *repintado dels interiors. L’actuació inclou la instal·lació d’un nou equipament d’aire condicionat, “que permetrà una millor atenció a tots els ciutadans i ciutadanes de Redovà que necessiten acudir a aquest centre d’atenció primària, perquè ho facen amb totes les garanties”, ha afirmat Ibáñez.

Per part seua, el regidor d’Urbanisme ha manifestat que el projecte eixirà a licitació pròximament, ja que “el 20% de l’obra ha d’estar justificat per al mes de novembre”, i que tal com indica el projecte, “està previst que una vegada que es posen en marxa, les obres tinguen una durada de sis mesos”, durant les quals no s’interromprà el servei d’atenció mèdica a Redovà.