Redovà 16/07/2019. L’Ajuntament de Redovà, a través de la Regidoria d’Ocupació, ha llançat les ajudes anuals dirigides a la promoció de l’ocupació per compte propi, per a aquells emprenedors que hagen iniciat la seua activitat entre el 31 d’agost de 2018 i el 31 de juliol de 2019.
Tal com ha explicat hui l’edil d’Ocupació, Maite Martínez, les ajudes es van posar en marxa en 2014 i s’han repartit un total de 6.500 euros. Unes ajudes que són fruit de “la nostra obstinació i treball per donar suport a les empreses i a aquelles persones que emprén un nou negoci en el municipi”, ha explicat Martínez, i ha afegit que “el nostre objectiu és millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes i, per això, l’ocupació és una de les nostres prioritats”.
Amb aquesta subvenció es pretén ajudar els emprenedors a afrontar les despeses per a equipament com a adquisició o arrendament d’un bé immoble on s’exercirà l’activitat, adequació i reforma del inmuble, mobiliari, rètols, equips d’oficina, maquinària, etcètera.
Aquells interessats i interessades hauran d’haver mantingut l’activitat mínim tres mesos a Redovà, i no haver-hi solicitidado cap altra subvenció pel mateix concepte. A més hauran de trobar-se al corrent de les seues obligacions tributàries, de les llicències d’activitat municipal no haver estat d’alta en la mateixa activitat en els anteriors sis mesos.
D’altra banda, la quantia a destinar és de 300 euros per a emprenedors, 400 euros per a dones emprenedores i 500 euros per a emprenedors i emprenedores amb discapacitat. El termini de la sol·licitud serà fins al 30 de novembre de 2019, inclusivament.
Els interessats en aquesta convocatòria d’ajudes poden obtindre més informació a l’Ajuntament o a través de la seu electrònica: https://redovan.sedelectronica.es, on també apareix la sol·licitud que cal emplenar, així com la documentació que haurà de presentar-se.
Martínez ha recordat que “continuarem donant suport al teixit empresarial del municipi i a aquelles persones que decideixen fer un pas avant i obrir un negoci al poble”. Així mateix l’edil ha afirmat que amb aquestes ajudes donem suport i incentivem que es desenvolupen nous negocis. En aquest sentit la regidor ha avançat que “tenim un polígon industrial que està creixent, amb la incorporació de noves empreses, i aquest és un altre motiu per a seguir en la línia de creació d’ocupació”.