• L’àrea d’Educació té com a objectiu donar suport als pares i mares que hagen tingut matriculats als seus fills/as en el cicle segon d’Infantil


L’Ajuntament de Redovà concedeix un any més les ajudes a l’adquisició de material escolar durant el curs 2018/2019 als alumnes i alumnes de segon cicle d’Infantil. L’edil d’Educació, Marisol Ibáñez, ha sigut l’encarregada de donar a conéixer aquestes ajudes, les bases de les quals així com les instàncies a emplenar per a la seua sol·licitud estan en la seu electrònica, en el tauler d’anuncis de la pàgina web de l’Ajuntament de Redovà mitjançant l’enllaç: https://redovan.sedelectronica.es/info.0.


L’import total que es destinarà a aquest efecte és de cinc mil euros i un dels requisits és estar matriculat en el Col·legi Públic Sagrats Cors de Redovà en segon cicle d’Educació Infantil i que la renda familiar per persona no siga superior a onze mil euros. A més el sol·licitant, així com els seus progenitors o tutors hauran d’estar empadronats en la localitat. Els escolars que demanen l’ajuda hauran d’assistir de forma contínua al centre. Tots aquests requisits es troben de manera específica en la convocatòria i bases que s’han publicat en la seu electrònica.

Ibáñez ha assegurat que amb aquestes ajudes “donem facilitats a les famílies de Redovà per a afrontar una despesa important per a elles i, així mateix, ajudar-los al fet que els seus fills i filles estudien en les millors condicions possibles”. A més l’edil de l’àrea ha recordat que “tenim com a objectiu seguir amb aquest tipus d’ajudes perquè l’educació dels nostres xicotets és el més valuós que tenim i volem contribuir al fet que siga en unes circumstàncies òptimes.

D’altra banda, Ibáñez ha recordat que el termini per a presentar tota la documentació és fins al 16 de setembre, inclusivament. La documentació es pot presentar mitjançant registre electrònic, per correu o presentant la documentació en el registre general de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, en horari de 9.00 a 13.00 hores.

Transport Universitari

D’altra banda, la regidor d’Educació, Marisol Ibáñez, ha recordat hui que s’han publicat en el tauler d’anuncis de la seu electrònica la proposta de concessió d’ajudes econòmiques per a transport universitari durant el curs 2018/2019. En aquest sentit, l’edil ha explicat que s’han destinat un total de 7.000 euros. “Des de la Regidoria d’Educació continuarem donant suport als nostres joves perquè són el nostre futur”, ha apuntat Ibáñez, qui ha afegit que “al voltant de 40 universitaris s’han beneficiat d’aquesta ajuda per a costejar part del transport que usen per a acudir als centres d’estudi”.