Els premis, de fins a 1.500 euros, es decidiran en un concert previst per al pròxim 30 de novembre a la Casa de la Música Antonio Ibáñez Serrano

Redovà 2/8/2019. La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Redovà, Clara Ezcurra, ha anunciat que ja es troba oberta la convocatòria del Concurs Nacional de Pasdobles ‘Vila de Redovà’, que enguany celebra la seua segona edició, i les bases de la qual van ser aprovades en Junta de Govern Local divendres passat.
Fins al dia 30 de setembre a les dues de la vesprada, tots aquells compositors nacionals i estrangers que residisquen a Espanya podran enviar les seues composicions originals i inèdites en la modalitat de concert. Un jurat de tres membres de reconegut prestigi en el món de la música serà l’encarregat de triar les quatre peces finalistes. La Unió Musical de Redovà, també organitzadora del concurs, serà l’encarregada d’interpretar les composicions que arriben a la final en un concert especial que tindrà lloc el 30 de novembre a la Casa de la Música Antonio Ibáñez Serrano. Moment en el qual es determinarà l’obra guanyadora.
Els premis en metàl·lic ascendeixen a 1.500 euros en total, sent de 1.000 euros i diploma acreditatiu per al primer premi, la peça del qual rebrà el nom que decidisca la Unió Musical de Redovà, i de 500 euros i diploma per al segon. El tercer i quart premi obtindran distincions nominatives. A més, els components de la Unió Musical de Redovà atorgaran a un dels pasdobles un esment especial mitjançant votació, que podrà coincidir o no amb la decisió del jurat especialitzat.
Les bases amb els requisits a complir es troben disponibles en la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Redovà. Qualsevol dubte o sol·licitud d’informació podrà ser referida mitjançant email a clara.ezcurra@redovan.es, o en el telèfon 635 59 30 22.