• Judith Espinosa és la Reina de la Simpatia, Belén Cascales rep la corona de Reina de la Joventut i Cristina Martínez es proclama Reina de les Festes

Les festes patronals en honor a la Verge de la Salut de Redovà van començar la seua marxa dissabte passat amb l’elecció i coronació de reines per a enguany 2019. Cristina Martínez Barberá ja és la Reina de les Festes del municipi, mentre que Judith Espinosa Santos i Belén Cascales Manzano van ser triades com a Reina de la Simpatia i Reina de la Joventut, respectivament. A més, la lectura del pregó de festes, a càrrec de Miguel Monera Martínez, va posar el fermall d’or a l’acte que va tindre lloc en la Plaça de la Pau, i que va suposar l’inici d’un complet programa d’activitats que es desenvoluparà fins al pròxim 29 de setembre.

Després de l’exhibició de grama i filat realitzada per la Barraca La Gramaera i les refrescants activitats relacionades amb l’aigua que van tindre lloc al llarg del diumenge, la programació de les festivitats continua aquesta setmana amb l’obertura de barraques a partir de les 21.00 hores del dimecres 4 de setembre. El dijous a mig dia serà quan l’alegria i la música recorreran els carrers de Redovà amb la Xaranga-Tapeo.

L’Ofrena de Flores partirà el divendres 6 de setembre a les 20.00 hores des de la Plaça Miguel Hernández, després de la qual tindrà lloc el tret del Gran Chupinazo des del balcó de l’Ajuntament a càrrec del Fester d’Honor, César Vegara Cuadrado, representant de la barraca Els Templers. A la seua finalització, tindrà lloc la *Retreta fins a la Plaça de la Creu. El dissabte serà el dia per a gaudir de la Desfilada General de Penyes, Barraques i Reines a partir de les 21.00 hores amb inici en la Plaça de la Creu i Serenata a la Verge de la Salut a la porta de l’església de San Miguel a les 00.30 hores, amb una especial Revetla dedicada als majors del municipi al pati del col·legi Sagrats Cors després de la seua finalització.

La setmana conclourà amb el dia gran les festes, el dedicat a la patrona, la Verge de la Salut, el diumenge 8 de setembre. La jornada començarà amb una solemne missa en el seu honor a partir de les 12.00 hores. A la vesprada, a les 20.00 hores, s’iniciarà la processó dedicada a la Verge, amb tret de focs artificials i Gran Revetla en la Plaça de la Pau a la seua finalització.