• Els guardons a les peces guanyadores es van entregar dissabte passat 30 de novembre en el concert que va tindre lloc a la Casa de la Música del municipi

La segona edició del Concurs de pasdobles Vila de Redován ja té obra guanyadora. La peça ‘Brilla com la llum’, composta pel madrileny Fernando Lizana Lozano, es va alçar amb el primer premi d’aquesta competició a nivell nacional i dotat amb 1.000 euros, de les 4 obres que van aconseguir arribar al concert final del passat dissabte a l’auditori de la Casa de la Música Antonio Ibáñez Serrano.

L’obra guanyadora, triada pel jurat de músics especialitzats i conformat per José Miguel Rodilla Tortajada, Sixto Manuel Herrero Rodes i Javier Pérez Garrido, passarà a dir-se ‘Unió Musical de Redován. 30 aniversari 1989-2019’, en homenatge a l’aniversari de creació d’aquesta associació musical.

El segon lloc, dotat amb 500 euros, va anar per al pasdoble compost pel d’Almeria Francisco M. Castella Gutiérrez i titulat ‘Paisatges’, mentre que el tercer va ser per a l’obra ‘*Virguerías’. El seu autor, el malagueny Tomás Ocaña González, va aconseguir així mateix l’Esment Especial que atorga mitjançant vot popular la Unió Musical de Redován, també organitzadors d’aquest concurs i intèrprets de les obres en el concert. El quart premi va recaure en l’obra ‘Santana’, del compositor murcià Pablo López Bernal.
La regidora de Cultura, Clara Ezcurra, ha volgut felicitar el guanyador del certamen “però també als quatre finalistes, que han pogut assistir hui a aquest concert, per la gran qualitat de les obres presentades, alguna cosa que ha fet molt difícil per al jurat l’elecció d’una única obra guanyadora”. Així mateix, l’alcaldessa de Redován, Nely Ruiz, ha transmés la seua enhorabona al primer premi “i a tots els participants d’aquest certamen que, amb aquesta segona edició, ja s’ha consolidat i posa a Redován en el panorama musical a nivell nacional”.