• Teatre infantil, la tradicional cercavila nadalenca pels carrers del municipi i la visita dels Reis Mags amb la seua Gran Cavalcada són algunes de les activitats que no poden faltar cada any

El Nadal arriba a Redován de la mà de les activitats organitzades per la Regidoria de Festes, que dirigeix l’alcaldessa, Nely Ruiz, i la Regidoria de Cultura, encapçalada per l’edil Clara *Ezcurra. Els actes “estaran centrats enguany en els més xicotets, els vertaders protagonistes d’aquestes dates”, ha manifestat la primera edil.

D’aquesta manera, la programació festiva començarà dissabte que ve 21 de desembre, amb l’obra de teatre ‘Caputxeta Vermella’ a la Casa de la Música Antonio Ibáñez Serrano a partir de les 17.30 hores. La representació compta amb el suport de la Diputació d’Alacant i l’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament de l’auditori. L’endemà, diumenge 22 de desembre, la música farà que l’esperit del Nadal arribe als *redovanenses amb el ja tradicional Cercaviles Nadalenc de la Unió Musical de Redován, “que recorrerà el municipi a partir de les 11.00 hores anunciant als veïns i veïnes l’arribada de les festes”, ha informat Clara Ezcurra. Serà a la vesprada, a les 17.00 hores, quan els xiquets i xiquetes de Redován “podran passar-ho en gran en la Plaça de l’Església amb el Festival Infantil que organitza la Parròquia San Miguel Arcàngel”, ha explicat l’edil de Cultura.

Les activitats nadalenques continuaran el dijous 26 de desembre amb el Concert de Nadal de l’orquestra Ciutat d’Orihuela, a partir de les 20.00 hores a la Casa de la Música Antonio Ibáñez Serrano. El dijous 2 de gener tindrà lloc la visita del Patge Real a l’Ajuntament a partir de les 17.30 hores, on els més xicotets podran entregar-li les cartes amb els seus desitjos per als Reis Mags. Així mateix, el diumenge dia 5, a partir de les 17.45 hores, serà quan les seues Majestats d’Orient desfilaran pels carrers de Redován en la seua Gran Cavalcada, que discorrerà des de la Plaça de la Creu fins al carrer Joan Carles I. Posteriorment, “tindrà lloc la tradicional representació de l’Acte de Reyes en la Plaça de l’Ajuntament a partir de les 19.00 hores, després del qual els Reis repartiran llepolies i joguets a tots els xiquets i xiquetes del municipi com a obsequi”, ha informat Nely Ruiz.

Aquesta programació s’uneix a la duta a terme el passat cap de setmana en la Plaça de la Pau, on va tindre lloc la celebració de la Fira de Comerç i Gastronomia de Nadal. Durant aquests dos dies “hem comptat amb la presència de multitud de veïns i veïnes del municipi donant suport al nostre comerç i productes locals, així com d’activitats infantils i d’oci per a tota la família, inclosa la visita dels elfos i Papà Noel a Redován”, ha finalitzat l’alcaldessa.