L’Ajuntament de Redován ha aprovat en l’últim mes de desembre 20.500 euros en subvencions que es repartiran entre associacions i col·lectius del municipi. Aquesta quantia és la quarta part del que destina el municipi a ajudar a les entitats locals, ja que durant l’any s’han aprovat la resta conforme s’ha rebut la justificació per part de les associacions. En total són 108.000 euros els que es destinen a ajudar als col·lectius.
Quant a la destinació de les ajudes han sigut aprovades en l’últim mes subvenciones a l’Associació Cultural Grup de Ball, Club Ciclisme Pedrera Express, Peña Blaugrana, Club MTB, Ampa Rebdan, Confraria Pietat, Ampa Col·legi Sagrats Cors, Club de Paloma, Club de Pesca, Junta Major Festera, Associació Club Amics Tercera Edat, Associació Aracelia i l’Associació de Dones.
L’alcaldessa, Nely Ruiz, ha explicat que “el teixit associatiu del municipi és molt important ja que gràcies a les associacions Redován és una localitat viva tot l’any, on celebrem multitud d’activitats en les quals participen tots els veïns”.
Per part seua, el regidor d’Hisenda, Adrián Ballester, ha destacat “la implicació de totes les àrees de l’equip de govern perquè les ajudes arriben a tots els col·lectius, amb la millora de les activitats que tots els anys es realitzen”.
Així mateix, la primera edil ha avançat que “el nostre objectiu és fer seguir en aquesta línia i ajudar més si cap a tots els col·lectius i, si és possible, que més veïns i veïnes s’animen a participar en les activitats que es realitzen i a integrar-se en alguna associació o club”.
L’Ajuntament de Redován dóna un total de 36 subvenciones any en què estan representades totes les asocaiciones, clubs i col·lectius culturals, educatius, etcètera.