• El certamen, que celebra enguany la seua desena edició, ha comptat amb la participació de 79 xiquets i xiquetes del centre, que cursen 3r de primària.

Divendres passat a la vesprada, en el centre cultural Ricardo Ruiz Poveda de Redován, va tindre lloc el lliurament de premis de la desena edició del concurs de dibuix “Las abarcas desiertas”, organitzat per la Càtedra Miguel Hernández de la UMH, les regidories de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Redován, la Fundació Cultural Miguel Hernández i el col·legi Sagrats Cors del municipi.

D’aquesta manera, els quatre escolars de 3r de primària que es van alçar amb el premi, compost per un lot de productes escolars, han sigut José Miguel Gómez Sigüenza (3r A); Alejandro Rives Guirao (3r B); Diana Cortegano Pérez (3 °C), i Verónica Peral Bascuñana (3r D).

Les obres guanyadores van ser seleccionades el mes de desembre passat pel jurat compost per José Luis Ferris, director de la Càtedra Miguel Hernández; Marisol Ibáñez, regidora d’Educació; Clara Ezcurra, regidora de Cultura; Aitor Larrabide, director de la Fundació Cultural Miguel Hernández, i Mª Amparo Puertas, directora del centre.

Totes dues edils van transmetre la seua enhorabona als alumnes finalistes, “i especialment als quatre guanyadors d’aquest certamen”, va explicar *Ezcurra, regidora de Cultura, “que acosta la figura del poeta Miguel Hernández als nostres escolars”. Per part seua, Marisol Ibáñez, edil d’Educació, va destacar l’alta qualitat de les 79 obres presentades, “que han mostrat un gran talent enguany i han fet l’elecció dels dibuixos finalistes molt difícil”.