• Els premis, de fins a 1.500 euros, es donaran a conéixer en el concert previst per al pròxim 27 de juny a la Casa de la Música Antonio Ibáñez Serrano

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Redován, Clara Ezcurra, ha donat a conéixer que ja es troba obert el termini d’enviament d’obres per a participar en el Concurs Nacional de Composició de Pasdobles “Vila de Redován”, que enguany celebra la seua tercera edició, i les bases de la qual van ser aprovades divendres passat en Junta de Govern Local.

La data límit de presentació de les composicions originals i inèdites de la modalitat de concert de pasdoble serà el divendres 29 de maig a les 14.00 hores. De les obres rebudes, un jurat compost per tres membres de reconegut prestigi dins del món de la música realitzarà una selecció prèvia de quatre composicions, que seran interpretades per la Unió Musical de Redován en un concert a la Casa de la Música Antonio Ibáñez Serrano dissabte que ve 27 de juny.

Serà allí on s’anuncien els pasdobles guanyadors, sent el primer premi de 1.000 euros i diploma acreditatiu, el nom del qual decidirà la Unió Musical, i 500 euros i diploma per al segon. El tercer i quart premi rebran així mateix distincions nominatives. L’agrupació musical també decidirà amb el seu vot la peça mereixedora d’un esment especial.

Les bases de participació, amb els requisits i manera d’enviament de les obres es troben disponibles en la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Redován. Qualsevol dubte o sol·licitud d’informació podrà ser dirigida per email a l’adreça clara.ezcurra@redovan.es, o en el telèfon 635 59 30 22.