• Estarà en funcionament els mesos de juliol i agost amb horari partit, d’11.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00, amb una neteja al migdia
  • Aforament limitat al 75%, desinfecció de mans i calçat i la distància de seguretat de 1,5 metres són algunes de les mesures estipulades

L’Ajuntament de Redován obrirà les portes de la seua piscina municipal dimecres que ve dia 1 de juliol, una vegada adoptades totes les mesures per a fer-ho amb seguretat per a personal municipal i usuaris. “En un primer moment, i pensant sempre en la seguretat i la salut dels redovanenses, es va remenar la no obertura aquest estiu”, ha informat Nely Ruiz, alcaldessa del municipi. Però la regidora ha afegit que “després de constatar la millora de la situació sanitària amb la finalitat de l’estat d’alarma, hem treballat i estudiat la manera de procedir a la seua reobertura perquè els nostres veïns i veïnes tinguen l’opció de poder refrescar-se aquest estiu amb seguretat i precaució”. Les instal·lacions estaran disponibles per al bany durant els mesos de juliol i agost.

La piscina municipal manté els preus d’altres anys: 2 euros d’entrada general (de 13 a 65 anys), i 1,50 euros de 4 a 12 anys i per a jubilats i discapacitats, amb entrada gratuïta per a menors de 0 a 4 anys. L’horari d’obertura serà d’11.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores, “amb aquesta pausa al migdia per a poder netejar i desinfectar a fons l’espai”, ha manifestat López. Els qui vulguen fer ús de la piscina també en horari de vesprada podran fer-ho, presentant l’entrada adquirida al matí.

L’alcaldessa ha apel·lat a la prudència dels redovanenses en l’ús d’aquest servei que “esperem que servisca per a alegrar i poder fer aquest estiu una mica més suportable dins d’aquesta nova normalitat”, i que, en cas de presentar símptomes, “no utilitzen aquest servei, evitant posar en risc als veïns de manera innecessària”.