• El municipi és un dels seleccionats entre les prop de 1.000 sol·licituds de localitats de tota Espanya per a promoure la connectivitat entre la ciutadania

El regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Redován, Adrián Ballester, ha donat a conéixer la resolució rebuda des de la Comissió Europea referent al programa ‘Wifi4U’d’internet gratuïta per a països europeus. Una resolució que concedeix l’ajuda europea sol·licitada per a dotar de connexió wifi les places públiques del municipi. “Gràcies a aquesta subvenció podrem instal·lar diversos punts wifi en les places de Redován, la qual cosa facilitarà a la ciutadania la connectivitat a internet i l’ús de les noves tecnologies de manera gratuïta”, ha explicat el regidor.

El desenvolupament d’aquest programa permetrà simplificar l’accés a les noves tecnologies de la informació, ja que, com ha informat Adrián Ballester, es tracta d’un procés de connexió totalment gratuït, fàcil i ràpid a través d’un portal principal que no farà necessari reintroduir contrasenyes en cas de tornar a connectar-se en les següents 12 hores. “L’Ajuntament de Redován es caracteritza per fomentar la comunicació i la participació ciutadana a través d’internet i les xarxes socials, per la qual cosa aquesta subvenció i qualsevol que permeta facilitar la vida dels nostres ciutadans en aquest aspecte serà benvinguda per al municipi”, ha afegit Ballester.