• L’àrea de desenvolupament econòmic de l’entitat provincial concedeix més de 4.000 euros del seu Pla de Modernització de Mercats Municipals

La Regidoria de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Redován, que dirigeix la regidora Maite Martínez, ha donat a conéixer la recent instal·lació de sis aparells d’aire condicionat en el mercat municipal, adquirits gràcies a una subvenció de la Diputació Provincial d’Alacant per al desenvolupament d’actuacions en l’àmbit de desenvolupament econòmic. L’import concedit correspon al 90% de l’import de despesa, “un total de 4.129 euros que s’emmarquen dins del Pla de Modernització de Mercats Municipals de l’àrea de desenvolupament econòmic de l’entitat provincial”, ha manifestat l’edil.

Els aires condicionats dotats amb bomba de calor ja han sigut instal·lats en cadascun dels establiments que ofereixen servei en la plaça de proveïments *redovanense, i que tal com ha explicat Martínez, es tracta d’una millora que “ja era molt necessària atés que els treballadors i treballadores que exerceixen la seua activitat en aquestes instal·lacions ho necessitaven especialment per als mesos d’estiu degut a les altes temperatures que poden registrar-se a l’interior”. La nova dotació també beneficia a les persones que s’acosten a realitzar les seues compres, “millorant l’ambient i facilitant l’accés a aquest”. De la mateixa manera, es tracta d’una adquisició mediambientalment responsable, ja que el model *inverter *split al qual corresponen els aparells instal·lats “permet una major eficiència i menor consum energètic, permetent mantindre l’àrea a una temperatura constant amb més facilitat”, ha afirmat la regidora.

L’edil ha agraït a la Diputació Provincial d’Alacant la concessió d’aquesta subvenció. Al mateix temps ha assegurat que “aquesta acció posa de manifest el nostre compromís com a equip de govern amb el comerç del nostre municipi i els xicotets comerciants, als quals ajudarem sempre que siga a la nostra mà”. Aquesta és una actuació més de la plaça de proveïments de Redován, que en els últims anys ha sigut restaurada des de l’Ajuntament amb la millora dels lavabos, així com de la pintura de tot l’edifici.