• Els imports subvencionats oscil·len des dels 100 als 2.000 euros a una trentena d’empreses, amb l’ajuda de la Diputació d’Alacant

L’Ajuntament de Redován, a través de les regidories d’Hisenda, Servicis Jurídica i Ocupació, ha fet efectiu el pagament de les ajudes d’emergència per a pimes i autònoms a vint-i-huit empreses, comerços i treballadors per compte propi del municipi que, en els últims mesos, s’han vist afectats en la seua activitat econòmica per les conseqüències de la crisi sanitària produïda per la Covid-19. L’import total d’esta ajuda correspon a 39.127 euros, i han sigut atorgats de manera directa gràcies a una subvenció de la Diputació d’Alacant.

Estes ajudes s’unixen a les diferents subvencions rebudes per al foment de la contractació en el municipi, tal com indica Maite Martínez, responsable de l’àrea d’Ocupació del Consistori redovanense, “ya que la nostra finalitat com a equip de govern és la d’ajudar en tot el que estiga en la nostra mà a tot aquell que el necesite”. Martínez va donar a conéixer recentment la contractació de dos conserges a través de la convocatòria del programa ECOVID destinada a persones majors de 30 anys que es trobaren en situació de desocupació a conseqüència de la conjuntura derivada de la Covid-19. L’edil d’Ocupació també va assegurar que “vamos a continuar sol·licitant totes aquelles ajudes a què podem adherirnos”, afegint que “ya estem treballant de cara a l’any que ve per a continuar ajudant als col·lectius més vulnerables del municipio”.

“La crisi sanitària provocada per la Covid-19 ha afectat tots els àmbits de la societat, fent-ho també al nostre motor econòmic com a municipi; les empreses i comerciantes”, ha manifestat Adrián Ballester, regidor d’Hisenda. D’esta manera, “una de les nostres prioritats com a Ajuntament en esta situació ha sigut també la de protegir, preservar i donar suport a estos pilars del nostre teixit productiu i social”, ha afegit. Així mateix, el regidor de Servicis Jurídics, José Pirar, ha manifestat que “el objectiu sempre ha sigut minimitzar l’impacte en tot el possible i aconseguir que, una vegada finalitzada l’alarma sanitària, es produïsca com més prompte millor un impuls en l’activitat econòmica en la localidad”.