• L’individu va ser sorprés amb objectes suposadament sostrets en els cotxes violentats en el mateix matí del diumenge

Agents de la Policia Local de Redován van detindre el diumenge a la vesprada al presumpte autor de diversos robatoris amb força a l’interior de vehicles en el municipi. Alguns d’aquests fets delictius s’havien produït en els voltants de la Via Ferrata de Redován, la qual cosa havia generat alerta entre les persones que acudeixen a practicar esport a aquest espai únic a la Vega Baixa i que ara ja poden estar tranquil·les, perquè s’ha capturat al suposat autor.

La detenció es va produir sobre les set de la vesprada del diumenge, quan els agents, després d’una intensa cerca, van donar amb l’individu d’origen algerià al qual s’imputa la presumpta autoria de diversos robatoris a l’interior de vehicles que van tindre lloc aqueix mateix matí. Pel que sembla, l’home aprofitava que els amos no eren a prop per a trencar els cristalls dels cotxes i accedir a l’interior per a fer-se amb objectes personals i els diners en metàl·lic que poguera trobar.

Van ser els propietaris dels vehicles els que van alertar a la Policia Local, i els qui, a més, van proporcionar als agents les característiques físiques i la vestimenta de l’home. A l’arribada de la patrulla l’individu va emprendre la fugida amb bicicleta per diversos camins rurals, per la qual cosa es va iniciar una cerca que va concloure en els voltants de Redován en interceptar els policies a una persona que coincidia amb la descripció aportada pels testimonis i que es va ratificar després com a presumpte autor dels fets.

En el moment de la seua captura, el detingut circulava en una bicicleta en la qual portava dues bosses amb diferents eines de construcció, suposadament utilitzades per a violentar els vehicles, dos telèfons mòbils, utensilis de cuina i 300 euros en metàl·lic dels quals no va poder demostrar la seua propietat. Per tot això va ser capturat pels agents i lloc a la disposició de la Guàrdia Civil per al seu posterior trasllat davant l’autoritat judicial.