• L’Ajuntament elabora tres vídeos que mostren que es pot accedir a tota mena de productes i serveis sense necessitat de desplaçar-se

‘A Redován ho tinc tot’ és el lema de la campanya posada en marxa per l’Ajuntament de Redován per a potenciar el consum en el municipi i promocionar l’economia local. “És molt important que després de tot el que hem passat, primer la Dana, després la pandèmia, i la crisi econòmica en la qual ens trobem, ocasionada per tots dos desastres, la ciutadania de Redován tinga en compte que el nostre municipi té una gran oferta de productes i serveis, i com diu el vídeo, si no el tenen te’l porten sense necessitat d’eixir a buscar-lo fora”, afirma l’alcaldessa, Nely Ruiz.

Aquesta campanya consisteix en tres vídeos. El primer ja s’ha difós per diferents canals de comunicació municipals i és relatiu al comerç. El segon, relacionat amb els costums redovanenses i focalitzat en l’hostaleria, acaba de posar-se en circulació a través de diferents xarxes socials. I el tercer, que arribarà a final d’any, estarà dedicat a les tradicions, enfocat als dolços típics *redovanenses de Nadal que tenen fama més enllà de les fronteres del municipi. En tots els casos els vídeos s’han elaborat amb suport del Patronat de Turisme Costa Blanca de la Diputació Provincial d’Alacant “i el que es busca és promocionar els nostres productes locals, que són molts i de gran qualitat, perquè moltes vegades eixim anara a buscar coses que podem trobar en el nostre comerç”, ha afirmat l’edil de Comerç i Mercats, Maite Martínez. Martínez ha recordat que l’Ajuntament, dins de les seues possibilitats, ha posat en marxa “totes les ajudes econòmiques que s’han posat al nostre abast des d’institucions superiors, però consideràvem que també era necessari generar aqueix sentiment de pertinença a un grup entre els redovanenses, un grup del qual formem part cadascuna de les persones que vivim ací i en el qual hem d’ajudar-nos”.

Per part seua, l’edil d’Hostaleria, Clara Ezcurra, ha considerat que aquest sector “que ha patit sobretot pels tancaments i tocs de queda, compta amb el suport de l’Ajuntament en tot el que siga a la nostra mà”. Per això l’hostaleria, com a part dels nostres costums, també és protagonista d’aquesta campanya. *Ezcurra ha animat al consum en bars i restaurants de Redován, i ha recordat que una de les mesures de suport que s’ha adoptat en els pròxims mesos ha sigut la conversió en zona de vianants de carrers i places per a fomentar el consum en aquests establiments. Aquesta campanya pretén que es valore tant el producte com a les persones que lluiten diàriament per alçar la persiana dels seus negocis a Redován. “Els vídeos són dinàmics, com a dinàmica és la societat redovanense, i amb ells volem també llançar un missatge d’esperança, perquè en conjunt aconseguirem eixir d’aquesta crisi com hem eixit de les anteriors”, ha conclòs l’alcaldessa.