• El cos municipal redovanense compta amb 13 places que cobrixen el servici de seguretat ciutadana les 24 hores del dia, 365 dies a l’any

La plantilla de la Policia Local es consolida amb dos processos selectius que s’han realitzat en els últims mesos: un oficial-cap i dos agents amb categoria de funcionaris de carrera. D’esta manera, José Gabriel Martínez relleva en la Direcció policial a Antonio Ruiz, jubilat fa uns mesos. Martínez, amb 21 anys de servici en el municipi redovanense, ha superat el procés de selecció realitzat i, per tant, ja ocupa de manera oficial esta plaça d’oficial-cap.

D’altra banda, dos policies que exercien les seues labors com a interins han guanyat els seus llocs fixos després del procés selectiu obert que acaba de culminar. D’esta manera la Policia Local de Redován compte ja amb 13 agents a falta d’una vacant que es cobrirà en breu i que correspon al lloc que deixa l’ara cap. Des de l’Ajuntament redovanense s’ha realitzat una ferma aposta per l’estabilitat laboral de la plantilla policial, ja que l’objectiu és que, a poc a poc, tots els seus integrants siguen funcionaris de carrera. D’ací que s’hagen iniciat els tràmits per a posar en marxa una nova oposició per mitjà de la que incorporar eixes persones en llocs fixos.

El regidor de Seguretat, Adrián Ballester, ha sigut l’encarregat de presentar estes noves incorporacions en una compareixença en què ha destacat “la labor que realitza la Policia Local a Redován, perquè es tracta d’un cos pròxim a la ciutadania que a més de treballar la seguretat ciutadana realitza moltes més labors com l’assistència a esdeveniments, atén l’entrada i eixida dels nostres centres educatius i qualsevol situació que se li planteja per part dels nostres vecinos”. Per això Ballester ha reiterat la importància que es consolidaren les places que estaven en situació d’interinitat “de manera que la major preocupació dels nostres agents siga la de vetlar per la seguretat en el nostre pueblo”. S’ha inscrit als agents en el curs de nous agents de policia local que organitza la Generalitat Valenciana a través de l’IVASPE.

24 hores, 365 dies

La plantilla policial cobrix el servici de seguretat ciutadana les 24 hores del dia durant els 365 dies de l’any i entre el seu parc mòbil compta amb dos vehicles híbrids, dotats entre altres coses de desfibril·ladors, així com un ciclomotor. Ballester també ha dit que la col·laboració amb altres cossos com la Guàrdia Civil en el pròxim lloc de Callosa de Segura és constant “y gràcies a eixe treball conjunt s’han desenrotllat en els últims temps distints operatius importants en el nostre municipio”.