Redován 1/3/2022. La Junta de Govern de l’Ajuntament de Redován ha donat llum verda a la licitació d’un nou contracte per al manteniment dels parcs i jardins del municipi en la qual s’inclou, com a millora, l’adequació d’un espai verd en El Racó. Aquest contracte actualitzarà l’actual per a donar servei a totes les zones creades en els últims anys, i també té en compte l’increment del cost dels materials, tal com explica el regidor de Contractació, José Nájar. Per tot això també augmenta la quantia i s’aconsegueixen els 115.000 euros anuals (26.000 més que en l’anterior) per a un contracte que tindrà una duració de quatre anys, “la qual cosa el converteix en un dels més importants per quantitat dels quals posa en marxa aquest Ajuntament”, ha dit l’edil.

 

Nájar ha explicat que l’empresa que es comprometa a realitzar en el menor temps des de l’adjudicació del servei, la nova zona verda del barri El Racó “obtindrà una major puntuació, ja que en la redacció dels plecs es dona prioritat a la realització d’aquesta actuació”. L’edil ha indicat que, d’aquesta manera, una vegada s’adjudique el servei, en pocs mesos El Racó tindrà un parc dotat de gespa artificial, paviment de cautxú i un lloc per a la pràctica de calistenia amb escala horitzontal i vertical i cinc mòduls de barres rectes dominades, materials i acabats en compliment de les normes europees.

 

Per al regidor de Contractació, “des de l’Ajuntament de Redován hem elaborat un plec de condicions en benefici dels nostres espais verds i, per tant, de la nostra ciutadania”. D’aquesta manera, concreta l’edil, “donem resposta a les necessitats de totes les zones verdes de Redován, ja que les que s’han creat en els últims anys no s’incloïen en l’anterior contracte i és necessari que entren en els manteniments a realitzar pel servei”.