L’Ajuntament de Redován posarà en marxa la reconversió de l’antic gimnàs municipal en aules de formació. La regidora d’Educació, Rebeca Martínez, explica que aquestes instal·lacions “acolliran en un primer moment a l’alumnat del Col·legi Sagrats Cors que haja de desplaçar-se a causa de les obres d’ampliació d’aquest centre, i després romandran obertes per a realitzar cursos de formació que puguen organitzar-se en el nostre municipi tant per part de l’Ajuntament com d’altres institucions o organitzacions”.

 

El regidor d’Urbanisme, José Nájar, ha explicat l’obra a dur a terme, que suposa la creació de sis aules repartides en planta baixa i primera amb els seus corresponents lavabos i zones de servei. La superfície construïda del projecte és de 638,14 metres repartides en les dues plantes. “En el baix es farà un accés cobert, l’entrada i el distribuïts, dos lavabos, sala multiusos i dues aules, mentre que en la planta primera hi haurà un distribuïdor que donarà servei a dos despatxos i altres quatre aules”.

 

Bàsicament, ha dit Nájar, “es tracta de redistribuir els espais actuals a les necessitats educatives existents en el nostre municipi”, i entre altres coses es dotarà al mateix d’accessibilitat a través d’una rampa i barana en l’entrada, canvi d’il·luminació, revisió de les instal·lacions d’electricitat, lampisteria i sanejament i col·locació d’una tanca de seguretat per a evitar l’accés a l’escalinata existent en eixir del centre.

 

Divendres passat es va realitzar una visita a les instal·lacions juntament amb responsables de l’empresa que realitzarà l’adaptació una vegada adjudicat el contracte perquè els treballs comencen en els pròxims dies. Es tracta de la primera fase del projecte realitzat per l’arquitecta local Alejandra Fernández Mateo.