Estofat de vedella
Ingredients:
- Vedella (carrillera).
- Patates.
- Ceba.
- Alls.
- Llorer.
- Vi blanc o negre.
- Safrà.
- Claus i sal.
- oli
Preparació:
- En una paella o en l’olla en què es vagi a cuinar, fer oli i erogar la ceba a trossets, els alls, el llorer i els claus, a mitja cocció, afegir la carn tallada a daus, i acabar de ofegar.
- Afegir el vi i l’aigua i posar a bullir fins que la carn estigui tendra. A continuació afegir les patates i rectificar de sal. Seguir coent fins que les patates estiguin al punt.
- En una paella o en l’olla en què es vagi a cuinar, fer oli i erogar la ceba a trossets, els alls, el llorer i els claus, a mitja cocció, afegir la carn tallada a daus, i acabar de ofegar.
- Afegir el vi i l’aigua i posar a bullir fins que la carn estigui tendra. A continuació afegir les patates i rectificar de sal. Seguir coent fins que les patates estiguin al punt.