Estofat de vedella

Ingredients:

  • Vedella (carrillera).
  • Patates.
  • Ceba.
  • Alls.
  • Llorer.
  • Vi blanc o negre.
  • Safrà.
  • Claus i sal.
  • oli

Preparació:

  • En una paella o en l’olla en què es vagi a cuinar, fer oli i erogar la ceba a trossets, els alls, el llorer i els claus, a mitja cocció, afegir la carn tallada a daus, i acabar de ofegar.
  • Afegir el vi i l’aigua i posar a bullir fins que la carn estigui tendra. A continuació afegir les patates i rectificar de sal. Seguir coent fins que les patates estiguin al punt.
  • En una paella o en l’olla en què es vagi a cuinar, fer oli i erogar la ceba a trossets, els alls, el llorer i els claus, a mitja cocció, afegir la carn tallada a daus, i acabar de ofegar.
  • Afegir el vi i l’aigua i posar a bullir fins que la carn estigui tendra. A continuació afegir les patates i rectificar de sal. Seguir coent fins que les patates estiguin al punt.