Guisat de conill amb mandonguilles
Ingredients:
- 1 Conill.
- ½ Kg. De patates.
- 100 cl. D’oli.
Mandonguilles:
- 150 grams de pa dur.
- Menuts i algun tros del conill.
- Sang de conill.
- 1 ou.
- Pinyons i sal.
Morter:
- 3 grans d’all
- 5 ametlles.
- Julivert.
Preparació:
En un bol es barreja la molla de pa amb una mica de sal i la sang del conill. A continuació se li afegeixen els menuts i carn ben picats, l’ou, pinyons i es pasta tot molt bé per formar unes boletes petites (mandonguilles).
En una paella es sofregeix el conill trossejat i ales abóndigas. Mentre tants i colcoa en una cassola les patates trossejades de forma irregular, amb ½ litre d’aigua, a la qual se li afegirà el conill i mandonguilles un cop fregits. Es deixen coure a foc lent 30 minuts aproximadament. Finalment es piquen els ingredients del morter amb una mica de sal i s’aboca la picada a la cassola al costat d’alguns pinyons. I a continuació es serveix. Les mandonguilles és tradició fer-les amb la sang del conill, ja que estan més gustoses.