Guisat de conill amb mandonguilles

 Ingredients:

  • 1 Conill.
  •  ½ Kg. De patates.
  • 100 cl. D’oli.

Mandonguilles:

  • 150 grams de pa dur.
  • Menuts i algun tros del conill.
  • Sang de conill.
  • 1 ou.
  • Pinyons i sal.

Morter:

  • 3 grans d’all
  • 5 ametlles.
  • Julivert.

 

Preparació:

En un bol es barreja la molla de pa amb una mica de sal i la sang del conill. A continuació se li afegeixen els menuts i carn ben picats, l’ou, pinyons i es pasta tot molt bé per formar unes boletes petites (mandonguilles).

En una paella es sofregeix el conill trossejat i ales abóndigas. Mentre tants i colcoa en una cassola les patates trossejades de forma irregular, amb ½ litre d’aigua, a la qual se li afegirà el conill i mandonguilles un cop fregits. Es deixen coure a foc lent 30 minuts aproximadament. Finalment es piquen els ingredients del morter amb una mica de sal i s’aboca la picada a la cassola al costat d’alguns pinyons. I a continuació es serveix. Les mandonguilles és tradició fer-les amb la sang del conill, ja que estan més gustoses.