Coques de carabassa

Ingredients:

  • 3 bols de carbassa bullida.
  • 1 recipient d’oli d’oliva.
  • ¼ kg de sucre.
  • Farina que admet.
  • Una peça de llevat de forn.
  • Pinyons i llavors d’anís.
  • Mel

Preparació:

CREIXENT: un bol de carbassa i la meitat del llevat i farina; pastar fins a formar una bola i deixar-la reposar, ha de doblar el seu volum.

A continuació a aquesta creixent se li afegeixen la resta de carabassa, sucre i llevat, pinyons i anís i es pasta. Es deixa una altra vegada en repòs i un cop fermentada la massa, es van agafant porcions i se’ls dóna forma, es col·loquen en llanda de forn i es deixen reposar fins que gairebé doblin el seu volum.

Amb unes tisores se li fan uns piquitos i es couen al forn a temperatura mitjana. Un cop fredes es banyen amb mel i s’empolvoren amb sucre.